BIOLOŠKI PROČIŠČIVAĆI

Kako bi svaka vaša kuna bila pametno uložena preporučit ćemo Vam točno onakav uređaj koji je optimalno udovoljava vašem zahtjevu (potrebi)

Važno je znati da su ovi uređaji protočnog tipa i da se osnovni princip bazira na prirodnom principu kruženja vode s naglaskom da onečišćenu vodu sto bolje pročistimo i vratimo ju prirodi.

Kako bi uređaj bez problema pročistio vaše otpadne vode bitno je da se kapacitira prema broju korisnika u vašem kućanstvu i prosječnoj potrošnji vode po korisniku dnevno. Na primjer, ako u vašem kućanstvu živi sedam članova, za vas je adekvatan uređaj koji obrađuje otpadne vode za od 6 do 10 korisnika i nikako nije pametno odabrati  za „broj“ manji uređaj. Naše uređaje kapacitiramo na bazi prosječne dnevne potrošnje od 150 litara vode po članu domaćinstva.

Uz instalacije od Baranje do krajnjeg juga Hrvatske imamo servisnu službu koja promptno izlazi na intervencije,

Uz veliko, trideseto godišnje jamstvo koje dajemo na naše proizvode, vršimo uz proizvodnju i finaliziranje proizvoda, također i uslugu pripreme, projektiranja te fine montaže i puštanja u pogon bioloških pročistača za koje od proljeća 2018. imamo EC certifikat.

BIOLOŠKI PROČISTAČI TIP BIO CRO CASA 5 – 70 KORISNIKA

Preporučamo za obiteljske kuće, stambene zgrade, manje hotele, motele i hostele, apartmane, razne objekte do 70 korisnika, te sve ostale objekte sa potrebnom uporabnom dozvolom.

BIOLOŠKI PROČISTAČI TIP MULTI PRO 71 – 300 KORISNIKA

Za veće stambene zgrade, hotele, motele i hostele, apartmane, autokampove, domove za umirovljenike, škole, bolnice, razne objekte do 300 korisnika, sa obvezom ishodovanja uporabne dozvole i propisanim posebnim vodopravnim uvjetima.

BIOLOŠKI PROČISTAČ AQUOS BIO FILTER

PROČISTAČ NOVE GENERACIJE

Koncipiran je tako da uz pristupačnu cijenu omogućava, jednostavnu i jeftinu ugradnju, uštede u eksploataciji, uz maksimalnu brigu o okolišu jer postiže visok stupanj pročišćenja otpadnih voda iz manjih stambenih objekata, obiteljskih kuća i vikendica. U potpunosti zamjenjuje, u modernom svijetu odavno zaboravljene sabirne jame, septičke jame i betonske trokomorne septičke jame.

Za svoj rad ne koristi električnu energiju (čime se ostvaruju dugoročne uštede) već se pročišćavanje vrši promišljenom kombinacijom usporenja protoka, sedimentacije, separacije i dvofazne biološke razgradnje uz pomoć posebno razvijenih kultura dobrih bakterija i vlaknastog bio filtera.

Bio filter nakon primarnog procesa biološke razgradnje, svojom vlaknastom strukturom, na sebe veže preostale organske tvari i vrši dodatnu biološku razgradnju odnosno pospješuje pročišćenje fekalnih voda.
Uz certifikate o zadovoljenju RH zakonskih propisa, ovaj uređaj je certificiran i po EU normi EN 12566.
Garancija na trajnost posuda za ovaj uređaj je 30 godina